Festival „Dobro došli na Naselje 3”

autor: Višnja Davidović 0

Treći po redu festival „Dobro došli na Naselje 3” održaće se 1. oktobra na Novom naselju, na dobro poznatom mestu – livadi između ulica Braće Dronjak i Bate Brkića.

(facebook.com)

Tim povodom, udruženje Novo kulturno naselje poziva sve umetnike u najširem smislu te reči – muzičare, dramske trupe, plesače, vajare, primenjene umetnike, slikare, fotografe – kao i sve ostale koji imaju i žele nešto da pokažu, da se prijave na konkurs za učešće na festivalu. Konkurs je otvoren do 18. septembra, a prijava se može preuzeti ovde, te popunjena poslati na adresu [email protected].

­– „Dobro došli na Naselje” je festival neafirmisanih umetnika, u kom su zastupljene sve vrste umetnosti, kreativnih radionica, edukacije, namenjen svim uzrastima, kojim je udruženje Novo kulturno naselje i počelo svoje aktivnosti 2014. godine. Kroz festival je do danas prošlo više stotina učesnika, a posetilo ga nekoliko hiljada ljudi, te predstavlja jednu od najdražih manifestacija građana Novog naselja– poručuje se u saopštenju organizatora.

Nema komentara

Napišite komentar