Cinema city u novoj kreativnoj četvrti

autor: M.K. 0

Osmi internacionalni filmski festival Cinema city održaće se od 29. juna do 5. jula i to na novoj lokaciji – u Kineskoj četvrti i Limanskom parku. Na ovom prostoru koji još nazivaju i nova kreativna četvrt, publika će moći kao i svake godine da uživa u raznolikom programu, što filmskom, što muzičkom, namenjenom pre svega mladima.

Filmski program, pored starih selekcija kao što su Nacionalna klasa, Fresh Danube Films, Up to 10,000 Bucks, 360° i Planet Rocka, uvodi novu kategoriju Respect to First Films koja će predstaviti prve filmove kultnih reditelja današnjice. Popularna selekcija Nacionalna klasa će, za razliku od prethodne godine, predstaviti samo prva i druga ostvarenja domaćih autora.

U Limanskom parku na Open Air Cinema i Planet Rock music stejdžu očekuju nas koncerti i muzički filmovi, kao i u klubu Quarter i Fabrika, gde će publika pored filmova moći da pogleda izložbe primenjenih umetnika. Lounge barovi, food zona i još mnogo toga očkuje nas na osmom Cinema city-ju predstavljenim pod sloganom „Na pravom mestu u pravo vreme".

Nema komentara

Napišite komentar